Skip to content Skip to footer

Injectări acid hialuronic. Polinucleotide, biostimulare colagen

Injectări acid hialuronic la Clinica Duman!

Când vorbim despre injectări acid hialuronic vorbim despre menținerea hidratării țesuturilor din interior. Despre o piele mai strălucitoare, ștergerea liniilor fine, estomparea ridurilor, elasticitatea și fermitatea tenului.
În mod normal, o persoană cu o greutate medie are aproximativ 12 grame de acid hialuronic în organism. Dar cum zilnic o treime din această cantitate se degradează a fost inventat acidul hialuronic sintetizat în laborator.
Recunoscut de organism și bine tolerat, acidul hialuronic oferă corecții în zonele dorite și hidratează țesuturile din profunzime. Practic, cu ajutorul tratamentelor regulate prin injectare cu acid hialuronic, procesul natural de îmbătrânire al pielii, care începe după 26 de ani, este încetinit.
Folosit în tratamentele de înfrumusețare și reîntinerire a pielii, acidul hialuronic este nelipsit din terapiile regenerative și anti-aging și este recomandat de dermatologi și esteticieni.

Ce este acidul hialuronic și de ce este el benefic pielii?

   Acidul hialuronic este o moleculă care se regăsește în toate țesuturile conjunctive ale organismului.

Este important să știți că o moleculă de acid hialuronic ajunge să păstreze/rețină în organism de 1000 de ori greutatea sa în apa. De aceea, efectele folosirii sale sunt miraculoase pentru menținerea tinereții pielii. Obținut în laborator, acidul hialuronic suplimentează carențele organismului și îi oferă pielii un aspect plin, tânăr și natural.

Programează-te direct sau discută cu un specialist! Completează formularul!

Tipuri de acid hialuronic

La Clinica Duman, fiecare procedură de injectare cu acid hialuronic (prescurtat AH) este personalizată și tipul acidului folosit este ales în funcție de scopul urmărit. Alegem: • AH cu masă moleculară mare când dorim creșterea volumului suprafeței pielii (buze, pomeți); • AH cu moleculă mică când urmărim să obținem o hidratare profundă care să netezească ridurile fine și să le estompeze pe cele profunde.• Vestea bună este că în tratamentele de injectări acidul hialuronic putem adăuga concomitant și alte substanțe anti-aging: AHA sau BHA, vitamine și antioxidanți sau retinoizi. De asemenea, procedura poate fi urmată de tratamente cu polinucleotide și biostimulare colagen.
Programează-te direct sau discută cu un specialist! Completează formularul!

Etapele ședinței de injectare acid hialuronic

Tratamentul de injectare cu acid hialuronic este o procedură simplă, lipsită de durere, prin care veți obține redefinirea aspectului feței, gâtului, decolteului și pielii mâinilor.
Pentru fiecare zonă, medicul va utiliza un anumit tip de acid hialuronic, pe care îl va injecta cu ace de dimensiuni corespunzătoare.
Ulterior, specialistul va modela și fixa acidul hialuronic injectat, pentru obținerea unui aspect natural. Astfel, veți putea câștiga un nou volum al buzelor, pomeților și bărbiei, cât și o estompare a cearcănelor și o ștergere a ridurilor.

Ce persoane pot apela la injectările cu AH? Beneficii injectări acid hialuronic

Tratamentele de injectări acid hialuronic se adresează persoanelor care doresc:

  • hidratarea și hrănirea pielii,
  • obținerea unui aspect întinerit pentru femei și bărbați;
  • revitalizarea aspectului pielii, luminozitatea întregului chip;
  • remodelarea țesuturilor de la nivelul: feței, gâtului, decolteului și mâinilor;
  • ștergerea liniilor fine, umplerea ridurilor și șanțurilor, corectarea anumitor cicatrici și semne;
  • tratarea cearcănelor, estomparea umbrelor de sub ochi;
  • redefinirea formelor și conturului facial (nas, pomeți, bărbie și zona mandibulară);
  • mărirea volumului și refacerea conturului buzelor prin augmentarea,
  • corectarea formei buzelor și a colțurilor gurii, buze cu aspect plin.
injectari-acid hialuronic-clinica duman (6)
injectari-acid hialuronic-clinica duman (8)

Atuurile injectărilor cu acid hialuronic la nivelul feței, gâtului și mâinilor

În tratamentele faciale, Accent Prime ajută la conturarea feței și tonifierea pielii gâtului, reconturarea liniei mandibulare, reducerea bărbiei duble, în tratarea ridurilor și vindecarea cicatricilor post-acneice. Cu ajutorul Accent Prime, intervențiile clasice de lifting facial chirurgical sau mini lifting facial ajung să fie amânate.

Recomandări înainte și după injectările cu AH

Înainte de procedură• nu luați medicamente antiinflamatorii cu 7 zile înainte de injectare;• anunțați medicul dacă sunteți alergic/ă la lidocaină (anestezicul folosit);• înștiințați-vă medicul în privința tratamentelor cosmetice sau medicamentoase pe care le urmați; • spuneți medicului istoricul afecțiunilor dvs. medicale.
Indicații după tratamentPrimele 48 de ore, după injectări cu acid hialuronic:• evitați efortul fizic intens;• nu realizați proceduri cosmetice sau agresiuni asupra pielii;• dormiți cu fața în sus;• beți mai multă apă;• nu consumați alcool;• evitați expunerea la soare, mersul la bazin sau sauna;• respectați recomandările medicului;• înștiințați medicul dacă resimțiți un disconfort după injectare.

Cât durează rezultatele injectărilor cu acid hialuronic?

     Acidul hialuronic a fost descoperit în 1934 de doi cercetători de la Universitatea Columbia (New York), și este folosit în medicină din 1970. Substanța este considerată miraculoasă, inteligentă, deoarece își reglează rata de absorbție în funcție de factorii interni și externi. Este adevărat că acidul hialuronic se resoarbe la 3-6 luni de la injectare și la fel de adevărat că tratamentul poate fi reluat periodic.
Este important să știți că un singur gram de acid hialuronic poate să susțină aproximativ șase litri de apă în organism. Astfel, efectele injectărilor pot fi prelungite printr-o hidratare corespunzătoare. La polul opus, sportul în exces, sauna sau o transpirația excesivă pot scurta perioada de menținere a acidului hialuronic.

Cu ce alte proceduri putem combina injectările cu acid hialuronic

   Acidul hialuronic este bine tolerat și când este combinat cu alte substanțe anti-aging. El poate fi folosit concomitent cu retinoizii, AHA sau BHA, vitamine și antioxidanți.
Acid hialuronic și polinucleotide
   De asemenea, dacă ați efectuat o ședință de injectări cu acid hialuronic, puteți opta și pentru un tratament cu polinucleotide. Acestea sunt molecule inteligente, care rețin și neutralizează radicalii liberi din țesut. În acest fel, se va produce o creștere a producției de colagen și elastină, iar pielea va devini fermă și mult mai hidratată.
Acid hialuronic și biostimulare colagen
Totodată, majoritatea pacienților care apelează la injectări cu acid hialuronic aleg să realizeze și ședințe de biostimulare colagen. Efectul celor două proceduri este de lifting, cu ștergerea anilor de pe chip. Biostimularea va determina o îngroșare cu 66% a colagenului într-un rezultat cu aspect perfect natural.
Programează-te direct sau discută cu un specialist! Completează formularul!

Subscribe for the updates!

Înapoi
Programează-te Online
Telefon
WhatsApp
Facebook
Contact
Adresa