Skip to content Skip to footer

Accent Prime

tratament-accent prime-subtiere coapse-clinica duman
accent-prime-remodelare corporala-clinica duman

Accent Prime la Clinica Duman!

  Tratament Accent Prime, cea mai avansată inovație non-invazivă de remodelare și conturare corporală și facială este procedura numărul 1 în combaterea celulitei, reducerea depozitelor adipoase, refacerea și tonifierea pielii. Tehnologie inteligentă, Accent Prime este singura aparatură care folosește ultrasunetele aprobată de FDA acceptată în tratarea bărbiei duble, gușei, în reconturare mandibulară și remodelare corporală.

  Accent Prime oferă tratamente personalizate pentru toate tipurile de piele, atât la nivel facial, cât și corporal. Datorită performanțelor sale în tonifierea și repararea structurii pielii, Accent Prime este primul tratament recomandat de către medicii esteticieni, după intervenții chirurgicale corporale, liposucții sau operația Gastric Sleeve.

Ce este și în ce constă un tratament Accent Prime, corporal și facial?

Aparatura are încorporate două tehnologii de ultimă generație: ultrasunete, care distrug celulele adipoase și, radiofrecvență (RF) cu rol de stimulare a producției de colagen. Accent Prime oferă drenajul limfatic și îmbunătățește circulația.

Despre tratamentul AccentPrime

Programează-te direct sau discută cu un specialist! Completează formularul!

Etapele unui tratament Accent Prime, corporal și facial

Accent Prime este acea inovație complexă, eficientă și rapidă, aleasă de către persoanele care doresc contur corp și/sau contur față.
În prima etapă, tehniciana va lucra cu UltraSpeed, o placă cu ultrasunete care încălzește țesuturile și acționează asupra stratului cu celulită. Ultrasunetele vor produce vibrații, care vor tulbura/deranja stratul dens al grăsimii stocate în anumite porțiuni ale corpului și feței. Descompuse astfel în părți mici, celulele adipoase vor fi ulterior eliminate, în mod natural, prin sistemul limfatic.
În cea de-a doua etapă, tehniciana va folosi aplicatorul RF, de radiofrecvență. Aceasta va distribui energie la adâncimi diferite și cu intensitatea stabilită de tehnician. Radiofrecvența va acționa în profunzimea pielii, care va răspunde stimulilor prin producerea de colagen nou, net calitativ. Acest proces va duce la repararea structurii pielii, întinderea și tonifierea sa, pentru un aspect ferm și tânăr.
Pe tot parcursul desfășurării procedurii, temperatura zonei de lucru va fi controlată.
Efectele unui tratament Accent Prime sunt vizibile de la prima ședință!

Cui îi sunt recomandate ședințele de tratament Accent Prime?

  Accent Prime este benefic și se recomandă persoanelor care își doresc să obțină:

• conturare și remodelarea corporală rapidă, sigură și cu efect de lungă durată;
• o rejuvenare, strângere și revitalizare a pielii în anumite zone ale corpului unde exercițiile fizice nu reușesc să topească grăsimea;
• estomparea celulitei cu posibilitatea eliminării totale a aspectului de coajă de portocală;
• drenaj limfatic și eliminarea toxinelor din organism, proces ajutător în curele de slăbire;
• un tratament facial de reducere a dimensiunilor feței, bărbiei dublate, pentru întinerirea și strângerea pielii (laxitate, riduri, linii fine);
• reconturarea liniei mandibulare și tonifierea pielii gâtului;
• recăpătarea fermității pielii, după slăbire normală, operație de micșorare de stomac sau liposucție;
• soluție ideală pentru de reducere a circumferințelor în următoarele zone: coapse, liniei taliei, abdomen, brațe, spate, gât, bărbie și față.

În ce zone lucrăm cu Accent Prime, tehnologia de remodelare corporală și facială?

  Accent Prime este un tratament corporal personalizat, eficient și cu rezultate de durată. El este considerat aliatul numărul 1 în conturarea corpului. Potrivit statisticilor, comparativ cu bărbații, femeile au o predispoziție mai mare în a dezvolta celulită. 80% dintre femei se confruntă sau vor prezenta celulită (distrofia dermo-hipodermică) pe parcursul vieții.

  Din fericire, Accent Prime tratează forme de celulită edemoasă, celulita adipoasă, celulită fibroasă cu micronoduli sau celulita fibroasă cu macronoduli. Stratul dens de grăsime poate fi localizat pe: coapse, linia taliei, abdomen, brațe, glezne, fesieri, si spate, neuniform, într-o mai mare sau mică măsură. 

  Tehniciana va evalua gradul, forma de celulită și rezistența sa și va stabili intensitatea de lucru din timpul tratamentului. Accent Prime corporal este campion recunoscut în tratamentele de reconturare corporală. Procedura este ușoară, cu grad mic de disconfort, iar durata ședinței de tratament este de 50 de minute. 

  

Tratament Accent Prime atuuri

  Accent Prime este un tratament inovativ, non-invaziv, rapid și precis ce oferă numeroase beneficii:
• distruge în mod selectiv celulele adipoase fără a afecta pielea;
• aparatură prevăzută cu funcție de încălzire treptată și sistemul de răcire integrat;
• potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea sensibilă gât/față/gușă;
• control focalizat în adâncime;
• ideal în tratamentele faciale, îmbunătățirea elasticității pielii și refacerea liniei mandibulare;
• îmbunătățește circulația sanguină și oferă drenaj limfatic;
• folosit în zonele: abdomen, coapse, fesieri, interior coapse, spate, brațe, gușă, lombar și zona mandibulară.

Cu ce alt tratament putem combina Accent Prime?

Accent Prime, tratament facial cu rezultate de la prima ședință

În tratamentele faciale, Accent Prime ajută la conturarea feței și tonifierea pielii gâtului, reconturarea liniei mandibulare, reducerea bărbiei duble, în tratarea ridurilor și vindecarea cicatricilor post-acneice. Cu ajutorul Accent Prime, intervențiile clasice de lifting facial chirurgical sau mini lifting facial ajung să fie amânate.

Accent Prime după liposucție, abdominoplastie sau Gastric Sleeve

De asemenea, pacienții Clinica Duman au optat pentru pachete de tratament Accent Prime ca terapie post intervenție Gastric Sleeve (cu acordul medicului și evitarea zonei unde s-a realizat intervenția). Liposucție (cu acordul medicului) și ca terapie complementară la câteva luni după operația de abdominoplastie.

Accent Prime pentru stimularea colagenului și refacerea structurii tenului

La Clinica Duman, am folosit Accent Prime în combinație cu tratament HydraFacial, în tratarea și vindecarea semnelor post-acneice. Radiofrecvența va acționa în profunzimea pielii, care va răspunde stimulilor prin producerea de colagen calitativ. Acest proces va duce la repararea structurii pielii, la un ten cu aspect ferm, tânăr.

Tratament Accent Prime pentru bărbați

Accent Prime este îndrăgit și de bărbați. Pacienții aleg pachete de tratament Accent Prime care includminimum șase ședințe, cu scopul de a reduce depozitele persistente de grăsime acumulate în zona abdomenului. De asemenea, pacienții noștri aleg procedura Accent Prime pentru diminuarea stratului de grăsime de la gușă și ridicarea trăsăturilor feței.

Recomandări după ședința de Accent Prime, corporal și facial

   
   După o ședință de tratament Accent Prime, pacientul va primi recomandări personalizate. Acestea fac referire la consumul de apă, care va fi de cel puțin 2 litri/zi și adaptarea regimului alimentar. În rest, după Accent Prime, pacientul va reveni la activitățile obișnuite. de disconfort, iar durata ședinței de tratament este de 50 de minute. 
 

Despre tratamentul AccentPrime

Programează-te direct sau discută cu un specialist! Completează formularul!

Pe tot parcursul desfășurării procedurii, temperatura zonei de lucru va fi controlată. Efectele unui tratament Accent Prime sunt vizibile de la prima ședință.

Cui îi sunt recomandate ședințele de tratament Accent Prime?

Accent Prime este benefic și se recomandă persoanelor care își doresc să obțină:• conturare și remodelarea corporală rapidă, sigură și cu efect de lungă durată; • o rejuvenare, strângere și revitalizare a pielii în anumite zone ale corpului unde exercițiile fizice nu reușesc să topească grăsimea; • estomparea celulitei cu posibilitatea eliminării totale a aspectului de coajă de portocală;• drenaj limfatic și eliminarea toxinelor din organism, proces ajutător în curele de slăbire;• un tratament facial de reducere a dimensiunilor feței, bărbiei dublate, pentru întinerirea și strângerea pielii (laxitate, riduri, linii fine);• reconturarea liniei mandibulare și tonifierea pielii gâtului; • recăpătarea fermității pielii, după slăbire normală, operație de micșorare de stomac sau liposucție; • soluție ideală pentru de reducere a circumferințelor în următoarele zone: coapse, liniei taliei, abdomen, brațe, spate, gât, bărbie și față.

Cui îi sunt recomandate ședințele de tratament Accent Prime?

Accent Prime tratament corporal personalizat, eficient și cu rezultate de durată

  Accent Prime este aliatul numărul 1 în conturarea corpului. Potrivit statisticilor, comparativ cu bărbații, femeile au o predispoziție mai mare în a dezvolta celulită. 80% dintre femei se confruntă sau vor prezenta celulită (distrofia dermo-hipodermică) pe parcursul vieții.

Din fericire, Accent Prime tratează forme de celulită edemoasă, celulita adipoasă, celulită fibroasă cu micronoduli sau celulita fibroasă cu macronoduli. Stratul dens de grăsime poate fi localizat pe: coapse, linia taliei, abdomen, brațe, glezne, fesieri, si spate, neuniform, într-o mai mare sau mică măsură.

   Tehniciana va evalua gradul, forma de celulită și rezistența sa și va stabili intensitatea de lucru din timpul tratamentului. Accent Prime corporal este campion recunoscut în tratamentele de reconturare corporală. Procedura este ușoară, cu grad mic de disconfort, iar durata ședinței de tratament este de 50 de minute.

tratament-accent prime-riduri-clinica duman

Accent Prime, tratament facial cu rezultate de la prima ședință

În tratamentele faciale, Accent Prime ajută la conturarea feței și tonifierea pielii gâtului, reconturarea liniei mandibulare, reducerea bărbiei duble, în tratarea ridurilor și vindecarea cicatricilor post-acneice. Cu ajutorul Accent Prime, intervențiile clasice de lifting facial chirurgical sau mini lifting facial ajung să fie amânate.

Tratament Accent Prime atuuri

Accent Prime este un tratament inovativ, non-invaziv, rapid și precis ce oferă numeroase beneficii:• distruge în mod selectiv celulele adipoase fără a afecta pielea;• aparatură prevăzută cu funcție de încălzire treptată și sistemul de răcire integrat; • potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea sensibilă gât/față/gușă;• control focalizat în adâncime;• ideal în tratamentele faciale, îmbunătățirea elasticității pielii și refacerea liniei mandibulare; • îmbunătățește circulația sanguină și oferă drenaj limfatic;• folosit în zonele: abdomen, coapse, fesieri, interior coapse, spate, brațe, gușă, lombar și zona mandibulară.

Cu ce alt tratament putem combina Accent Prime?

La Clinica Duman, am folosit Accent Prime în combinație cu tratament HydraFacial, în tratarea și vindecarea semnelor post-acneice.

Tratament Accent Prime după liposucție, abdominoplastie sau Gastric Sleeve

De asemenea, pacienții Clinica Duman au optat pentru pachete de tratament Accent Prime ca terapie post intervenție Gastric Sleeve (cu acordul medicului și evitarea zonei unde s-a realizat intervenția). Liposucție (cu acordul medicului) și ca terapie complementară la câteva luni după operația de abdominoplastie.

Recomandări după ședința de tratament Accent Prime, corporal și facial

   După o ședință de tratament Accent Prime, pacientul va primi recomandări personalizate. Acestea fac referire la consumul de apă, care va fi de cel puțin 2 litri/zi și adaptarea regimului alimentar. În rest, după Accent Prime, pacientul va reveni la activitățile obișnuite.

Tratament Accent Prime pentru bărbați

Accent Prime este îndrăgit și de bărbați. Pacienții aleg pachete de tratament Accent Prime care includ minimum șase ședințe, cu scopul de a reduce depozitele persistente de grăsime acumulate în zona abdomenului. De asemenea, pacienții noștri aleg procedura Accent Prime pentru diminuarea stratului de grăsime de la gușă și ridicarea trăsăturilor feței.

Subscribe for the updates!

Înapoi
Programează-te Online
Telefon
WhatsApp
Facebook
Contact
Adresa