Skip to content Skip to footer

Despre noi

Clinica Duman, arta desăvârșită a frumuseții!

    Frumusețea, ce dar! Îngrijirea, ce secret! La Clinica Duman, prin îmbinarea frumuseții tale naturale cu serviciile noastre de îngrijire atentă, reușim să îți readucem starea de bine, de mulțumire deplină, pentru felul în care te simți și arăți.

Clinica Duman îți oferă proceduri de îngrijire premium, de întreținere facială și corporală și numeroase terapii inovatoare de tratare a afecțiunilor părului. 

   Venim în ajutorul tău cu cele mai actuale metode de testare și diagnosticare din lume, în depistarea cauzelor care au dus la căderea părului tău. Îți propunem metode eficiente de tratament, terapii pe care le vei realiza în clinica noastră. Totul într-un mediu cald, primitor și relaxant, unde, la final, te vei bucura din nou de frumusețea și sănătatea părului tău. 

 

   De asemenea, avem pregătite pentru tine mai multe servicii de îngrijire a tenului. Ajutați de tehnologie și aparaturile inovatoare, medicii și cosmeticienele noastre găsesc soluții pentru toate nevoile tenului tău, de a-l ajuta să fie sănătos și cu aspect tânăr. Realizăm tratamente de hidratare și terapii moderne anti-aging, de vindecare a acneei, de reconturare mandibulară, umplere și volumizare prin injectări. Totul pentru tine, totul pentru ca tu să descoperi beneficiile îngrijirii de calitate și să ai și mai multă încredere în tine!

  Cu pricepere și implicare deplină, tratăm imperfecțiunile care pot să apară, la un moment dat, la nivelul pielii. Prin tehnici revoluționare estompăm cicatricile vechi, refacem structura pielii și eliminăm definitiv părul nedorit de pe suprafața corpului.

   Te invităm să descoperi serviciile de îngrijire și frumusețe oferite de Clinica Duman. Testează-le și bucură-te de rezultate!

         Bine ai venit la Clinica Duman, arta desăvârșită a frumuseții!

Galerie

Subscribe for the updates!

Înapoi
Programează-te Online
Telefon
WhatsApp
Facebook
Contact
Adresa