Skip to content Skip to footer

Tratament HydraFacial

tratament hydrafacial (3)
tratament-hydrafacial-clinica duman

Tratament HydraFacial la Clinica Duman!

Un tratament HydraFacial combină proceduri de curățare, exfoliere, extracție, peeling ușor, hidratare și protecție a tenului, într-o singură ședință. Datorită acestor performanțe, HydraFacial a devenit cel mai popular tratament facial de îngrijire a tenului din lume.
Tehnologia HydraFacial este prezentă în centrele de lux, din SUA și Australia, cât și în toate clinicile de top din Europa, unde se realizează tratamente faciale.
Potrivit statisticilor, anual, se realizează 2.000.000 de tratamente la nivel global, iar la fiecare 15 secunde, undeva în lume, se efectuează o procedură HydraFacial!

Ce este și în ce constă un tratament HydraFacial?

  HydraFacial este singurul tratament de hidrodermabraziune care îmbină procedurile de curățare, exfoliere, extracție, peeling gentil, hidratare și protecția pielii, într-o singură ședință. 
HydraFacial este calmant, non-invaziv, non-iritant și nu presupune timp de recuperare după efectuarea ședinței.

Despre tratamentul HydraFacial

Programează-te direct sau discută cu un specialist! Completează formularul!

Cui îi este recomandat tratamentul HydraFacial?

Hydrafacial este considerat un tratament complet, complex, un tratament de hidrodermabraziune agreat de toate tipurile de piele. El poate fi personalizat în funcție de problemele fiecărui ten.Hydrafacial este benefic și se recomandă persoanelor care prezintă: • ten uscat și deshidratat;• ten gras cu tendințe de acnee;• ten cu pete pigmentare și porțiuni decolorate;• ten neuniform, cu imperfecțiuni și cicatrici apărute în urma acneei;• ten cu pori dilatați și predispoziție la acnee;• ten cu aspect îmbătrânit;• celor care se pregătesc pentru un eveniment important și doresc să obțină un ten cu aspect luminos, efect „Red Carpet”;• potrivit DOAR în anumite etape de tratare a formelor de acnee.

În ce zone lucrăm cu tehnologia HydraFacial?

  Lucrăm cu Hydrafacial fața, gâtul și decolteul, iar prin activarea funcției “Red Carpet” îl putem folosi și în zonele buzelor și ochilor.
Totodată, prin folosirea programelor sale încorporate avem posibilitatea să efectuăm drenaj limfatic la nivelul feței și gâtului. Efectul este de decongestionare. La final, pentru calmarea pielii și închiderea porilor vom folosi terapia cu lumină, o altă funcție deținută de HydraFacial.

Etapele tratamentului HydraFacial

Procedura HydraFacial are loc pe etape. În timpul acestui tratament facial vom folosi aplicatorul încorporat și o serie de substanțe speciale (nutrienți) alese în funcție de problematica tenului și etapele de lucru.

1. Curățarea

În prima etapă vom folosi o soluție nutritivă HydraFacial și un aplicator special, care va desprinde și va absorbi celulele moarte de pe suprafața pielii.

2. Exfolierea

Aplicăm o soluție peeling cu o concentrație mai mică sau mai mare, în funcție de cât de încărcat este tenul. Capul aplicatorului va fi înlocuit cu unul special. Acesta ajută la exfolierea delicată a pielii și aspirarea impurităților existente în profunzimea sa.

3. Hidratarea

Cosmeticiana va folosi soluțiile hidratante din kit-ul HydraFacial. Acestea vor fi aplicate pe față și ajutate să pătrundă cât mai profund în piele, prin activarea altui program încorporat.

4. Terapia cu lumină și drenajul limfatic

Dacă pacientul/pacienta prezintă un ten sensibil sau predispus la acnee, cosmeticiana va folosi o funcție specială, denumită terapia cu lumină. Culoarea va fi aleasă astfel încât să răspundă nevoilor tenului. Totodată, când este recomandat, se va realiza drenajul limfatic la nivelul feței și gâtului.
5. În toate cazurile, la finalul ședinței se vor aplica soluții calmante și loțiuni cu factor de protecție solară SPF +50.

Tratament HydraFacial atuuri

• oferă o curățare profundă și în același timp o hidratare de lungă durată;• luminează tenul și îi conferă o strălucire sănătoasă, efect clean face; • realizat lunar sau cu frecvența recomandată de către cosmeticiană, HydraFacial va controla producția de sebum. Acest lucru va duce la stoparea apariției punctelor negre și a coșurilor, tenul va fi luminos și curat; • netezește și uniformizează tenul și activează producția de colagen nou; • declanșează procesul de rejuvenare facială, tratament anti-aging; • nu irită, nu lasă semne, nu implică o perioadă de recuperare;• poate fi inclus pe viață ca tratament de curățare și hidratare.
tratament hydrafacial (2)
_MG_8300

Cu ce alt tratament putem combina HydraFacial

    La Clinica Duman, am tratat și vindecat cu HydraFacial și tratament Scarlet numeroși pacienți. Ei prezentau cicatrici vechi, semne în urma unor operații sau accidentări sau aveau pete pigmentare după acnee.

Prin combinarea celor două terapii și respectarea schemei personalizate de tratament, cicatricile au fost șterse sau estompate și tenul a devenit neted și lipsit de imperfecțiuni.

  Dacă ai suferit de acnee și cauți o terapie eficientă pentru a scăpa de semnele ei, alege pachetul nostru HydraFacial și tratament Scarlet pentru tratare pete pigmentare și cicatrici post acneice.

La ce vârstă poate fi început tratamentul HydraFacial

  HydraFacial a devenit aliatul pacienților noștri în îngrijirea, curățarea și hidratarea  tenurilor. De la an la an, după ce performanțele procedurii au devenit cunoscute, numarul pacienților care au început să urmeze acest tratament de curățare și tratament de hidratare a crescut. HydraFacial este benefic atât tenurilor tinere, cât și celor mature, funcțiile sale se adaptează problemelor pacientului.

Tratament HydraFacial după acnee și forme severe de acnee

   Majoritatea pacienților care au suferit de acnee, acnee juvenilă, acnee severă, acnee vulgară, acnee pustuloasă sau acnee rozacee și s-au vindecat, au putut să urmeze tratament HydraFacial. În toate cazurile tratate la Clinica Duman, pacienții au observat o îmbunătățire netă a aspectului pielii, estomparea petelor și reducerea semnelor post acneice.

Tratament Hydrafacial pentru bărbați

  Există numeroase beneficii care ne determină să recomandăm, în continuare, acest tratament HydraFacial pentru bărbați. Porii se închid, aspectul lucios dispare, tenul se luminează și trăsăturile feței se relaxează. În plus, prin activarea producției de colagen nou, ridurile se vor estompa și pielea se va înnoi de la sine.
Programează-te direct sau discută cu un specialist! Completează formularul!

Subscribe for the updates!

Înapoi
Programează-te Online
Telefon
WhatsApp
Facebook
Contact
Adresa