Skip to content Skip to footer

Tratament Scarlet

scarlet-tratament-radiofrecventa
tratament-scarlet-cicatrici-post-acnee-clinica duman (2)

Tratament Scarlet la Clinica Duman!

Ce este și în ce constă un tratament Scarlet?

Un tratament Scarlet este o procedură cosmetică non-invazivă de rejuvenare a pielii. Terapia utilizează tehnologia radiofrecvenței cu scopul de a strânge și a netezi pielea: feței, gâtului și pe cea a corpului.
În timpul tratamentului se utilizează un dispozitiv special prevăzut cu 25 de microace “Golden Needle”, care emit unde de căldură în țesuturile pielii. Acest lucru duce la o contracție a fibrelor de colagen și o îmbunătățire a texturii pielii și, într-un final, la stimularea producției proprii de colagen.
Scarlet ajută la estomparea cicatricilor, reducerea ridurilor și la creșterea fermității pielii. Tehnologia este considerată o alternativă non-chirurgicală a procedurii de lifting facial, efectul de întinerire obținut în doar trei ședințe rezistă până la un an!

Cui îi este recomandat tratamentul de rejuvenare facială Scarlet?

Scarlet, tratament de radiofrecvență facială și corporală, se adresează persoanelor care prezintă:- cicatrici post-acnee;- semne și pete în urma acneei;- cicatrici cauzate de arsuri, accidente și intervenții chirurgicale;- riduri în jurul buzelor, ochilor și gâtului;- ten devitalizat, tonus scăzut al pielii;- persoanelor care urmăresc îmbunătățirea aspectului pielii prin lifting facial;- pungi și riduri în zona ochilor;- vergeturi pe corp.

Cum se realizează tratamentul Scarlet facial?

La începutul procedurii, cosmeticiana va aplica local o cremă anestezică, în zona de lucru, pentru a atenua posibilele senzații neplăcute din timpul ședinței. De asemenea, specialista va analiza structura pielii și va stabili programul și intensitatea de lucru.
Ulterior, terapeuta va folosi dispozitivul de radiofrecvență prevăzut cu 25 de microace. Cele 25 de microace cu capete de aur vor penetra pielea simultan, la o adâncime de 0,5 și 3,5 mm sub epidermă.
Prin introducerea căldurii în piele, fibrele de colagen vor fi stimulate, lucru care va duce la regenerarea și repararea țesuturilor. Astfel, va începe procesul natural de regenerare al pielii și producerea de noi fibre de colagen.

Tratament Scarlet de rejuvenare facială

Programează-te direct sau discută cu un specialist! Completează formularul!
tratament-scarlet-cicatrici-post-acnee-clinica duman (5)
tratament-scarlet-cicatrici-post-acnee-clinica duman (4)

7 atuuri ale tratamentului Scarlet

  • închide porii;

  • diminuează cicatricile post-acneice și petele de pe piele;

  • șterge liniile fine și estompează ridurile profunde;

  • îmbunătățește aspectul pielii, o vitalizează și întinerește;

  • reduce vergeturile de pe corp și elimină cicatricile;

  • strânge țesuturile și ridică trăsăturile feței datorită colagenului nou;

  • procedura durează 30 de minute și nu necesită timp de recuperare.

Descopera beneficiile tratamentului Scarlet!

Scarlet tratament cicatrici

Dispozitivul Scarlet și-a demonstrat eficiența în tratarea, estomparea și ștergerea cicatricilor vechi. Acesta este doar unul dintre marile atuuri ale inovației Scarlet. Energia radiofrecvenței administrată până în straturile inferioare ale pielii, declanșează formarea de colagen și elastină. Astfel, pielea va răspunde la stimuli și se va vindeca prin reînnoirea zonei în care s-a acționat.

Scarlet în tratarea acneei

   Când cauți o metodă modernă, eficientă și cu rezultate garantate de tratament acnee, tratament acnee vulgară și tratamet acnee hormonală, alege Scarlet!
Rejuverarea pielii prin radiofrecvență fracționată ajută tenurile afectate de acneea juvenilă, severă sau matură și vindecă acneea care apare pe spate. Primul indiciu că Scarlet în tratarea acneei vă este benefic îl veți sesizat în aspectul pielii.
Tendința tenului de îngrășare și aspectul lucios al pielii se vor diminua. De asemenea, porii dilatați se vor micșora până la închidere, iar tenul va avea un aspect echilibrat, natural. Pielea va fi astfel protejată și pericolul apariției altor riduri va putea fi controlat.
Scarlet pentru pete și acnee spate
Pacienții care au ales rejuvenarea facială cu Scarlet, ca formă de tratament pete apărute după vindecarea acneei sau tratament acnee spate au scăpat de semnele inestetice. Denivelările pielii au fost estompate, culoarea cicatricilor și-a pierdut din intensitate, iar semnele superficiale, umbrite, au dispărut definitiv.

Scarlet pentru cearcăne și riduri

Când vorbim despre Scarlet ca tratament pentru cearcăne și tratament riduri, vorbim despre cea mai silențioasă funcție a tehnologiei. Pielea din jurul ochilor este sensibilă, fină și fără un strat gros de grăsime subcutanată care să o protejeze.
În acest caz, când Scarlet este ales ca tratament cearcăne și tratament riduri, intensitatea de lucru este redusă, la fel și adâncimea introducerii acelor în piele.
 
pistonul-scarlet-are-25-de-microace
tratament-scarlet-cicatrici-post-acnee-clinica duman (2)

De la ce vârste se recomandă tratamentul Scarlet

Datorită calităților sale de a trata acneea de pe spate și de a elimina semnele și cicatricile post-acneice, tratamentul Scarlet poate fi ales inclusiv de către persoanele tinere, adolescenți aflați la pubertate.
După 25 de ani, când începe procesul natural de îmbătrânire al pielii, putem opta pentru un tratamet Scarlet în funcție de nevoile pielii. Pentru tratarea și stoparea apariției ridurilor, în reconturarea mandibulară, după o slăbire accelerată sau ca metodă modernă de activare a colagenului și menținerea tinereții pielii.

Cât costă tratamentul Scarlet

  • 350 Euro/Ședință
  • 250 Euro/Ședință (la alegerea pachetului de 3)
  • 200 Euro/Ședință (la alegerea pachetului de 6)

Testimonial despre tratamentul Scarlet

Programează-te direct sau discută cu un specialist! Completează formularul!

Subscribe for the updates!

Înapoi
Programează-te Online
Telefon
WhatsApp
Facebook
Contact
Adresa